• darkblurbg
    Aandacht voor het afscheid
    Uitvaartverzorging in Groningen, Friesland en Drenthe
  • darkblurbg
    Aandacht voor het afscheid
    Uitvaartverzorging in Groningen, Friesland en Drenthe

Een mooier afscheid konden wij niet wensen voor Jeroen. Het voelde goed met respect, aandacht en de wensen werden vervuld. Heel veel dank.
Jan Dirk en Martine. - Groningen

Onze moeder bleek achteraf niet voldoende verzekerd te zijn. Doordat hier rekening mee gehouden werd heeft onze moeder een warm en respectvolle uitvaart gekregen.
Familie van Dijk -Appingedam

Wij hebben haar ervaren als een warme vrouw, door haar vakkundigheid heeft ze ons gewezen op allerlei zaken waar we de tijd voor kregen om over na te denken. Hierdoor is een waardevol afscheid ontstaan.
Familie Mus -Haulerwijk

We waren helemaal verslagen van verdriet en hadden het gevoel niet meer na te kunnen denken. Door allerlei dingen aan te roeren heeft Ria ons door de dagen heen geholpen er ontstond uiteindelijk een mooie uitvaart. We zijn haar daar dankbaar voor.
Hans en Ilse - Bedum

We hebben een goede herinnering aan je over gehouden hoe je ons steunde in deze moeilijke tijd. We zullen je nooit vergeten.
Glynnet en Lex - Groningen

Na het overlijden van moeder hebben we je ook weer gebeld toen vader was overleden. Het voelde vertrouwd alsof je ons kende. Je bent respectvol en betrouwbaar, bedankt.
Familie Fokkens -Leek

Al dagen ging het slecht met moeder maar haar hart gaf het niet op. We hebben de dagen benut door alvast dingen te regelen. Je kwam elke dag langs. Dit gaf ons meer rust toen ze uiteindelijk stierf. Het was goed zo en uitstekend verzorgd.

Roelof - Ten Boer

 

Bij het overlijden van mijn moeder hebben we heel bewust gekozen voor een kleine begrafenisonderneming in de omgeving.

De aandacht en de goede begeleiding van mevrouw Ria Harkema hebben wij als zeer prettig ervaren.

Zij is heel professioneel, maar straalt ook betrokkenheid  en warmte uit en dat is hetgeen een ieder nodig heeft bij het overlijden van een dierbare.

A.L.M. de Boer-Wiersema Grijpskerk


Wij zijn heel tevreden over de verloop van de uitvaart.
Nogmaals bedankt voor de goede zorgen en het meedenken.
Zodat de uitvaart goed is verlopen.

Fam.Haaima/ Fam.BosDoor de jaren heen heb ik ook verlies meegemaakt waaronder mijn ouders. Ik heb hun uitvaart verzorgd omdat ik hun wensen als geen ander kende. Het afscheid die zij hebben gehad was er een die precies bij hen hoorde. Niet altijd makkelijk maar blij dat ik heb kunnen doen.
Ria Harkema